www.prosolve.nl
proSolve Adviesgroep  
  Wij doen nťt dat stapje extra
Home | Contact
 
  proSolve
Voor het profesioneel oplossen van uw financiŽle vraagstukken
 
 
 
 
  Verzekeren
  Hypotheken
  Geldzaken

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook voor uw hond of kat

 

 

Geachte relatie,

 

U staat er gelukkig niet elke dag bij stil, maar ook uw hond of kat kan een ongeluk krijgen of onverwachts ziek worden. Uw dierenarts kan uw trouwe viervoeter vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Een operatie kost al snel een paar honderd euro en dierenarts rekeningen van meer dan 1.000, - euro zijn geen uitzondering meer.

 

Gelukkig is er nu de VKG Huisdierenpolis. Dit is een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten. Deze verzekering vergoedt onverwachte medische kosten t.g.v. een ongeval en/of ziekte. Een prettige zekerheid. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de rekening van de dierenarts en u kunt altijd uw huisdier de medische zorg geven die nodig is.

 

Het afsluiten van de VKG Huisdierenpolis is gemakkelijk. U kunt hiervoor terecht bij proSolve AssurantiŽn .De premie die u betaalt is afhankelijk van de leeftijd van uw huisdier, of het een mannetje of een vrouwtje is en voor de hond is het ras ook van invloed op de premie die u betaalt.

 

Het afsluiten van de VKG Huisdierenpolis is een verstandig besluit, het voorkomt een hoop (financiŽle) ellende. Want echt, het kan uw hond of kat ook overkomen. U wilt dan toch niet voor een moeilijke keuze komen te staan? Op dat moment wilt u uw hond of kat de medische zorg geven die nodig is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten. Toch?

 

Ons advies, maakt u het nu meteen in orde. Voordat het te laat is.

 

klik HIER voor het berekenen van de premie

(18832)

Home | Contact | Dienstenwijzer | Dienstverleningsdocument | Algemene voorwaarden | Disclaimer