www.prosolve.nl
proSolve Adviesgroep  
  Wij doen nét dat stapje extra
Home | Contact
 
  Hypotheken

 
 
 
 
  Verzekeren
  Geldzaken
  proSolve

AANKOOPBEGELEIDING

 

Het kopen van een woning roept veel vragen op en daardoor ontstaan er evenzoveel twijfels.

De proSolve Adviesgroep weet als Erkend Hypotheekadviseur wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een (eerste?) woning en heeft door zijn ervaring antwoord op de vele vragen. Met onze aankoopbegeleiding bieden wij je een optimaal gebruik van deze expertise, kennis en mogelijkheden. Hierdoor wordt het kopen van een huis een stuk makkelijker.

 

Aankoopbegeleiding

 

  1. Wij berekenen aan de hand van je inkomen(s) en je financiële situatie het maximaal te lenen bedrag (incl. alle bijkomende kosten). Hierdoor kun je gericht gaan zoeken naar een woning die financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen.

  2. Heb je jouw keuze gemaakt voor een woning dan voeren wij een referentieonderzoek uit. Hierbij wordt onderzocht welke gelijksoortige woningen in de omgeving de afgelopen jaren zijn verkocht en tegen welke prijs. Aan de hand van deze informatie kunnen we je een goed inzicht geven of de gevraagde prijs voor de woning redelijk is. Ook wordt nu een haalbaarheidsonderzoek naar de financiering van de woning gedaan en een indicatie van de maandlasten gegeven.

  3. Bij de onderhandelingen met de verkopende makelaar bieden we je hulp en ondersteuning bij het uitbrengen van een bod. Het referentieonderzoek gebruiken we hierbij als uitgangspunt.

  4. Is het bod door de verkoper geaccepteerd dan bieden wij hulp en ondersteuning bij het opstellen van de voorlopige koopakte. Voordat je de voorlopige koopakte tekent nemen wij deze samen met je door.

  5. Na het tekenen van de voorlopige koopakte verzorgen wij het definitieve financieringsplan met de bijbehorende maandlasten berekening. Ook komen eventuele zaken als woonlastenbescherming en aanvullende verzekeringen aan de orde. Vervolgens vragen wij een offerte voor je aan bij de betreffende geldverstrekker.

Wil je meer weten over de aankoopbegeleiding?

Maak dan snel een afspraak met onze adviseur.

(4674)

Home | Contact | Dienstenwijzer | Dienstverleningsdocument | Algemene voorwaarden | Disclaimer